Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MT31251

New Balance Luminous Kortermet Trøye Herre Sort

kr 550
Stilig, komfortabel og allsidig, New Balance Impact Run Luminous Short Sleeve er et praktisk tilskud...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Stilig, komfortabel og allsidig, New Balance Impact Run Luminous Short Sleeve er et praktisk tilskudd til løpegarderoben din. Denne kortermede trøyen er laget av reflekterende polystrikkematerialer som er farget med en metode som reduserer vannforbruket med minst 80 % sammenlignet med tradisjonelle fargingsmetoder. Denne t-skjorten er bygget for å holde tritt med din aktive livsstil, og har fukttransporterende NB ICEx-teknologi og en atletisk passform som er lett å bevege seg i.
NB ICEx hurtigtørkende teknologi hjelper deg å holde deg kjølig. Lett polystrikket konstruksjon. Atletisk passform bygget for å skumme brystet, midjen og hoften – perfekt for aktiv bevegelse med en passform som ikke er for stram. Korte ermer. Reflekterende stoff designet for å fange lyset. Mindre vannfarging: farget med metoder som reduserer vannforbruket med minst 80 % per gård sammenlignet med tradisjonelle fargingsmetoder. 100 % resirkulert polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.