Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333405-10000

Dæhlie Compete-Tech Kortermet Trøye Herre Hvit

kr 700
Dæhlie Compete-Tech er et svært tynt og lett superundertøy for konkurranse og trening med høy intens...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dæhlie Compete-Tech er et svært tynt og lett superundertøy for konkurranse og trening med høy intensitet. Det laget med bærekraft og temperaturregulering som de viktigste egenskapene.
Det er benyttet en balansert blanding av Tencel, resirkulert polyester og fin merionoull, med en materialvekt på 90 g/m2. Denne kombinasjonen av materialer sikrer optimal isolasjon, god fukttransport og hurtig tørking. I likhet med ull tilpasser Tencel seg en varierende kroppstemperatur og gir en fantastisk myk overflate. Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gjør at genseren føles myk og behagelig mot huden under aktivitet, uten ubehagelig friksjon. Tettsittende. Rund nakke. Fukttransporterende. Temperaturregulerende stoff. 19,5 mikrofon. Flatlock-sømmer for redusert gnaging. IWTO-sertifisert, sporbar, ikke-mulesing merinoull. Hovedstoffet inneholder 30 % Tencel™ Lyocell.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.