Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IB9011

Adidas Confident Kortermet Trøye Herre Lys Blå

kr 550
Legg ut på løpeturen i en t-skjorte som føles like bra som den ser ut. Denne løpe-t-skjorten fra adi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Legg ut på løpeturen i en t-skjorte som føles like bra som den ser ut. Denne løpe-t-skjorten fra adidas har en hybridblanding av mesh og spesialdesignet materiale, for å holde deg komfortabel gjennom hurtighetstrening og lange distanser. AEROREADY håndterer fuktighet for å holde deg tørr og selvsikker, og refleksdetaljene sørger for at du blir sett i mørket. Dette produktet lages med garn som inneholder minst 50 % Parley Ocean Plastic, resirkulert plastavfall som hentes fra øyer, strender, kystsamfunn og -linjer, noe som hindrer at det forurenser havene. Dette produktet inneholder minst 70 % resirkulert materiale totalt.
En fuktabsorberende løpe-t-skjorte, laget delvis med Parley Ocean Plastic. Rund hals. Forside: Mesh av 100 % resirkulert polyester. Bakside: Jacquard av 100 % resirkulert polyester. Fuktkontrollerende AEROREADY. Refleksdetaljer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.