Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1616500
-25 %

Salomon GTX Shell Tights Herre Sort

kr 825
kr 1100
Når vinteren kommer, kan GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-tightsene for menn ikke vente med å komme ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Når vinteren kommer, kan GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-tightsene for menn ikke vente med å komme seg ut. GORE-TEX softshell på forsiden beskytter deg mot kulde og vind. Mens den børstede stretchstrikken på baksiden holder luften i sirkulasjon og øker varmen og komforten. Perfekt for aktive vinteraktiviteter, regn eller snø.
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-stoffer gir mykt, lett værbeskyttelse i ett allsidig og slitesterkt plagg. På grunn av deres totale vindtetthet og maksimal pusteevne, vil plaggene våre holde deg komfortabel lenger over et bredt spekter av værforhold og aktiviteter. Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garner. Baksiden av stoffet er børstet for å øke varmen og mykheten. Til underdel, tights, strikk. En passform nær huden. Hold buksene oppe med en strekk -snor. Alltid en perfekt passform med vår uendelig justerbare midjejustering. Kan justeres individuelt til midjestørrelsen for å oppdage ren bevegelsesfrihet Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Bunn: 100% polyester Innlegg: 79% polyamid, 21% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer