Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: DD4878-437

Nike Run Division Phenom Elite Hybrid Løpebukse Herre Blå

kr 900
Fra løpedag til avslapning har Nike Dri-FIT Phenom Run Division Pants et innovativt design for komfo...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Fra løpedag til avslapning har Nike Dri-FIT Phenom Run Division Pants et innovativt design for komfort på elitenivå. De er laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre og har mange lommer for å oppbevare ditt essensielle. Lett, pustende stoff hjelper deg å holde deg kald mens du beveger deg.
Hybriddesignen har lett vevd stoff på toppen som er fleksibel for å hjelpe deg med å bevege deg fritt. Fra låret og ned leverer innovative garn aerodynamisk pusteevne og luftstrøm for å hjelpe deg å holde deg kult. Garnene har et ribbet ansikt som forestiller racerstripen på nytt, og skaper et lineært utseende av hastighet. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Sidelommer med glidelås holder små ting. En innvendig lomme gir deg plass til en nøkkel eller et kort. På baksiden lagrer du telefonen i den store glidelåslommen. Reflekterende elementer. Ikke ment for bruk som personlig verneutstyr (PPE) Kropp: 86% polyester / 14% elastan. Paneler: 89% polyester / 11% elastan. Sidelommer: 100% polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer