Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CU5504-010

Nike Phenom Elite Knit Løpebukse Herre Sort

kr 750
Nike Phenom Elite-buksen er laget av lett strikkemateriale som er perfekt på løpeturen. Denne versjo...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Phenom Elite-buksen er laget av lett strikkemateriale som er perfekt på løpeturen. Denne versjonen har en mer raffinert passform enn forgjengerne, med en smal passform som er avsmalnet mot ankelen. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Nike Power-materialet gir god stretch og støtte, slik at du kan gi alt når du trener. Buksen er utformet med varmekartlegging basert på data fra løpere og har ventilasjon der du trenger det. Sonebasert netting øverst på baksiden, på kilen på innsiden av bena og på baksiden av knærne gir god luftsirkulasjon, kilometer etter kilometer. En fôret medielomme på midten bak har plass til det viktigste. Sidelommene gir ekstra plass til småting, med en innfelt lomme på høyre side til nøkler eller kort. Smal, elastisk linning med lav profil gjør at du blir mindre varm. Innvendig/utvendig snøring gir en tilpasset passform. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Buksen er smalere enn tidligere versjoner og har en avsmalnet passform med netting ved ankelkilene for en personlig stil. Avslappet komfort med standard passform. Reflekterende detaljer. Hoveddel: 92 % polyester / 8 % spandex. Netting: 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer