Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2011B897-002

Asics Fujitrail Sprinter Løpetights Herre Sort

kr 700
FUJITRAIL™ SPRINTER hjelper løpere med å spare energi med kompressive støtteegenskaper som brukes på...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
FUJITRAIL™ SPRINTER hjelper løpere med å spare energi med kompressive støtteegenskaper som brukes på quads og hamstringsmusklene. Konstruert ved ASICS Institute of Sport Science og testet av eliteidrettsutøvere, støtter og veileder denne sprinterens form den viktige høyknebevegelsen som er nødvendig når du løper opp eller ned. I tillegg er den laget med et hurtigtørkende stoff og har et bakpanel i mesh for å øke pusteevnen, og holde løypeløpere tørre og komfortable.
Kommer med en praktisk sidelomme med hurtig tilgang for oppbevaring av geler og andre småting. Reflekterende elementene forbedrer synligheten i dårlige lysforhold. Strategisk kompresjon på quads- og hamstringsmuskler. Ergonomisk forhåndsformet form fremmer bedre bevegelse av høye knær. Mesh bakpanel forbedrer ventilasjonen. Hurtigtørkende stoff. Bærekraftig resirkulert stoff.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer