Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRSI06c-1017

SAYSKY Saysky Flower Combat Singlet Herre Gul/Flerfarget

kr 575
SAYSKY Flower Combat Singlet er en vanlig løpesinglet i gult med et blomstertrykk gjennomgående. Sin...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Flower Combat Singlet er en vanlig løpesinglet i gult med et blomstertrykk gjennomgående. Singletten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å feste seg til huden din. Den er laget av resirkulert polyester, som er et lett, høyytelsesmateriale som føles mykt mot huden og gir stor fleksibilitet.
Vær oppmerksom på at blomstertrykket er unikt for hver stil - og vil se annerledes ut enn produktbildet. 66 gram i herrestørrelse M. Normal passform for menn. 68 % resirkulert polyester / 32 % polyester. Race-lett stoff for en ekstremt lett følelse. Stor armåpning for å redusere friksjon under løping. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret motstand mot klebrighet og svettefordampning. Globalt resirkulert standardsertifikat.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.