Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ6578-010
-33 %

Nike Dri-FitADV London Aeroswift Singlet Herre Sort

kr 500
kr 750
Hastighet til mål i Nike Dri-FIT ADV London AeroSwift Singlet. Den strømlinjeformede designen føles ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Hastighet til mål i Nike Dri-FIT ADV London AeroSwift Singlet. Den strømlinjeformede designen føles som en ny hud som er glatt og pustende - for å hjelpe deg med å nå ditt personlige beste. Denne feirer løpskulturen i London, med grafikk av byens mest kjente landemerker blandet med navigasjonssymboler. Dette produktet er laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre.
"Du er her." Visst, det er en markør på et kart, men det er også en sinnstilstand for langløperen-å være i øyeblikket mens du gir alt til løpeturen. Vi feirer de maratonmilene med London -samlingen. Hvert stykke har grafikk med subtile navigasjonssymboler, som peker vei mot ditt neste mål. Aeroswift -samlingen er Nikes høyeste racingutstyr. Klærne våre er laget for fart ved hjelp av den siste innovasjonen, og gir optimal ytelse og distraksjonsfri dekning. Strømlinjeformede design er lette og slanke, og hjelper deg å bevege deg fritt mens du fokuserer på målstreken. Nike Dri-FIT ADV-teknologi kombinerer fukttransporterende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med lett, pustende stoff som har en myk følelse. 100% POLYESTER.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.