Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4781-010
-30 %

Nike Dri-Fit Trail Rise 365 Singlet Herre Sort/Hvit

kr 385
kr 550
Mindre er mer når du løper i terrenget på solfylte dager. Derfor har vi gitt Nike Dri-FIT Trail Rise...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Mindre er mer når du løper i terrenget på solfylte dager. Derfor har vi gitt Nike Dri-FIT Trail Rise 365-singleten et lett og pustende design, slik at du kan takle løpeturer i varmen med komfort og selvtillit. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Kom deg ut i naturen med Nike Trail-kolleksjonen. Vi vet at du skal ut i terrenget, så vi har skapt en slitesterk kolleksjon som kan holde tritt, uansett hvor langt du løper. Hvert plagg er laget for å kombineres med flere lag og har et design som er tilpasset både varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den er kombinert med pustende strikkemateriale foran og vevd stretchmateriale bak. Det gir en myk følelse og gjør at du kan bevege deg fritt i alle retninger. Avslappet komfort med standard passform. Hoveddel: 100 % polyester. Paneler: 80 % polyester / 20 % spandex.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.