Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4624-010

Nike ADV Aeroswift Singlet Herre Sort

kr 900
Du har presset gjennom det verste for å konkurrere med de beste. Så la den pustende følelsen av Nike...

Farge

Nike ADV Aeroswift Singlet Herre Sort
Nike ADV Aeroswift Singlet Herre Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du har presset gjennom det verste for å konkurrere med de beste. Så la den pustende følelsen av Nike Dri-FIT ADV AeroSwift Singlet ta deg over mål. Singlet er lett og silkemyk og bruker våre mest innovative teknologier for å komme deg til ditt personlige beste.
Aeroswift -samlingen er Nikes høyeste racingutstyr. Klærne våre er laget for fart ved hjelp av den nyeste innovasjonen, og gir optimal ytelse og distraksjonsfri dekning. Strømlinjeformede design er lette og slanke, og hjelper deg å bevege deg fritt når du avslutter sterkt. Nike Dri-FIT ADV-teknologi kombinerer fukttransporterende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg tørr og komfortabel. Strikket stoff føles glatt og lett. Runner-baserte data ble brukt til å plassere åpne hull i stoffet, slik at du ble kjølig med optimal pusteevne. En sidesøm foran og bak bidrar til å redusere gnagsår. Formen på det bakre ermhullet bidrar til å fremme naturlig bevegelse. 100% Polyester. Maskinvask.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.