Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1868600
-38 %

Salomon Cross TW Shorts Herre Sort

kr 400
kr 650
Salomon Cross TW Shorts er en løpeshorts med presis passform og god bevegelsesfrihet. Lette, hurtigt...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Cross TW Shorts er en løpeshorts med presis passform og god bevegelsesfrihet. Lette, hurtigtørkende, pustende og resirkulerte materialer.
Cross Twinskin Shorts er løpeshortsen for deg som krever det beste fra utstyret ditt. Løpeshortsen kommer med en patentert Twinskin™konstruksjon som minimerer gnaging ved sin shortslignende design som sitter som en tights. De lette 4-veis stretchmaterialene med AdvancedSkin ActiveDry teknologi transporterer fuktighet effektivt, tørker hurtig og beveger seg med deg. Shortsen kommer med to lommer, justerbar linning og hempe bak (for å feste en lett jakke/t-skjorte eller for å henge shortsen opp til tørk). Yttershortsen er lagd av 100% resirkulert polyester. Vekt: 190 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.