Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1872100

Salomon Cross 2in1 Løpeshorts Herre Sort

kr 600
Allsidig, lett og pustende treningsshort med hurtigtørkende materiale. Resirkulert materiale, prakti...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Allsidig, lett og pustende treningsshort med hurtigtørkende materiale. Resirkulert materiale, praktiske lommer og refleksdetaljer.
Cross 2in1 er en allsidig treningsshorts for løping, tur og andre aktiviteter med høy intensitet. Shortsen kommer med en innershorts for ekstra komfort og yttershortsen er lagd av hurtigtørkende, resirkulert polyester. Shortsen føles komfortabel på og beveger seg med deg. De lette materialene med AdvancedSkin ActiveDry teknologi transporterer fuktighet effektiv og tørker hurtig, så du holder deg komfortabel når du skrur opp intensiteten. Treningsshortsen kommer med en glidelåslomme bak, en skjult lomme, justerbar linning og hempe bak (for å feste en lett t-skjorte eller for å henge shortsen opp til tørk).

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.