Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1610200

Salomon Agile 5' Løpeshorts Herre Grønn

kr 300
Ta løpeturen til neste nivå med AGILE 5-shortsen for menn. Den 5" innersømmen gir mer bevegelighet –...

Farge

Salomon Agile 5' Løpeshorts Herre Grønn
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ta løpeturen til neste nivå med AGILE 5-shortsen for menn. Den 5" innersømmen gir mer bevegelighet – og mindre vekt. Refleksdetaljer fremhever designet. En elastisk snor gir problemfri justeringer, mens en baklomme i midten og glidelås gir enkel tilgang til det viktigste og holder dem sikre.
Å bevege seg fritt krever en annen konstruksjon: denne fullfunksjonsshortsen har blitt testet og finslipt for å optimalisere komfort og ytelse. En innertruse i mesh holder luften sirkulerende for en konstant avkjølende effekt. Siden både det indre og ytre laget er laget av superlett stoff, føles denne shortsen lett som en fjær. AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. En shorts integrert i shortsen/skjørtet for å unngå gnagsår og holde shortsen på plass. Denne lommen er balansert og ute av veien, og har en sikker lukking med glidelås. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Hold buksene oppe med en stretch-trekksnor. Elastisk linning. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg. 100% Polyester

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer