Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4652-493
-38 %

Nike Trail Flex Stride 5' Løpeshorts Herre Lyseblå

kr 400
kr 650
Komfort og nytte er et must når du er ute på stien. På Nike Dri-FIT Flex Stride Shorts glir glatt, p...

Farge

Nike Trail Flex Stride 5' Løpeshorts Herre Lyseblå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Komfort og nytte er et must når du er ute på stien. På Nike Dri-FIT Flex Stride Shorts glir glatt, pustende stoff med skrittet ditt. 5 lommer og flere løyper i linningen bidrar til å holde viktige ting som nøkler eller proteinstenger sikre. Det er den ultimate trailytelsen, med nok lagringsplass, slik at du ikke etterlater deg det vesentlige.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med stretchvevd stoff foran og et pustende stoff bak. Det resulterer i en myk følelse som tillater bevegelse i alle retninger uten begrensninger. Har du lagringsplass? Vi plasserte 5 lommer-2 på siden, 2 innlåslommer og en medialommer med glidelås bak) slik at du kan sette alt fra nøklene til de fleste telefoner. Et elastisk linning med snøring lar deg justere passformen. Små løkker langs linningen gir ekstra verktøy, slik at du kan feste stiutstyret. Laget av 80% POLYESTER og 20% ELASTAN.

Relaterte produkter

  Kjøp hele settet

   Nyhetsbrev

   Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

   Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.