Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN3301-476

Nike Running Energy Stride 5" BRS Løpeshorts Herre Blå

kr 749
Før Swoosh-logoen, var det Blue Ribbon Sports. Run Energy-kolleksjonen feirer tiden da Nikes løpehis...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Før Swoosh-logoen, var det Blue Ribbon Sports. Run Energy-kolleksjonen feirer tiden da Nikes løpehistorie slo rot, med retro BRS-grafikk på favorittene våre for å holde løpet gående. Stride-shortsen med 13 cm lengde er enkel, lett og uten forstyrrelser. Svettetransporterende materiale med innershorts bidrar til å gi deg selvtilliten til å nå dine personlige mål.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Det vevde materialet med fireveis stretch holder deg avkjølt. Stride-shortsen er laget for bevegelse. Vi lagde den med et lavere liv, slik at den flytter på seg så lite som mulig. Innershortsen føles myk og støttende, og den smale linningen har snøring som kan brukes på innsiden eller utsiden for justerbar støtte. Sidelommene har plass til ting som nøkler eller kort. Glidelåslommen bak er stor nok til å romme en mobiltelefon. En innvendig fuktighetsbarriere holder tingene dine tørre. Designet for løping. Lengde: 12,5 cm. Fôr: Innershorts. Materiale: Vevd med litt stretch. Oppbevaring: Sidelommer med medielomme midt bak. Linning: Elastisk linning med snøring. Hoveddel: 100 % polyester. Paneler: 94 % polyester / 6 % spandex. Innershorts: 89 % polyester / 11 % spandex.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.