Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4761-010

Nike Dri-Fit Stride 7IN Løpeshorts Herre Sort

kr 629
Nike Dri-FIT Stride-shortsen har en lett følelse med et design som gir god bevegelsesfrihet. Den er ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Stride-shortsen har en lett følelse med et design som gir god bevegelsesfrihet. Den er myk å ta på, er laget med minst 75 % resirkulert polyester og har ekstra pusteevne øverst på ryggen. Trenger du å ta med deg telefonen? Det er en lomme på baksiden som er laget spesielt for dette.
Det glatte materialet med Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den har også fått et pustende materiale på baksiden for å bidra til å holde deg avkjølt. Stride-shortsen er laget for bevegelse. Den er designet med lavere liv og begrenset tøyelighet, slik at du kan løpe raskt og fritt. Sidelommene har plass til ting som nøkler eller kort. Glidelåslommen bak er stor nok til å romme en mobiltelefon. Den har en innvendig fuktighetsbarriere for å holde tingene dine tørre. Den ergonomiske innershortsen føles myk og støttende. Den smale linningen har snøring som kan brukes på innsiden eller utvendig for justerbar støtte. Avslappet komfort med standard passform. Hoveddel: 100 % polyester. Paneler: 94 % polyester / 6 % spandex. Innershorts: 89 % polyester / 11 % spandex.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.