Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4759-010

Nike Dri-Fit Stride 2in1 Løpeshorts Herre Sort

kr 700
Nike Dri-FIT Stride-shortsen har en lett følelse med et design som gir god bevegelsesfrihet. Den føl...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Stride-shortsen har en lett følelse med et design som gir god bevegelsesfrihet. Den føles myk og har ekstra pusteevne øverst på baksiden. I tillegg har den en innershorts i full lengde for bedre tildekking og støtte. Trenger du å ta med deg telefonen? Det er en lomme på baksiden som er stor nok til enheten din.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Vi har lagt til et pustende materiale på baksiden for å holde deg avkjølt. Stride-shortsen er laget for bevegelse. Vi designet den med en grunnere midje, slik at du kan løpe raskt uten at den flytter på seg. Sidelommene gir enkel tilgang til ting som nøkler eller kort. En glidelåslomme bak er stor nok til å romme en telefon. Den har en innvendig fuktighetsbarriere for å holde utstyret ditt tørt. Innershortsen i full lengde gir ekstra tildekking og støtte. Den smale linningen har snøring som kan brukes på innsiden eller utsiden for justerbar støtte. Avslappet komfort med standard passform. Hoveddel: 100 % polyester. Paneler bak: 94 % polyester / 6 % spandex. Tights / fôr midt foran på tights: 89 % polyester/11 % spandex. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.