Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV9359-010

Nike Dri-Fit Challenger Fôret Løpeshorts Herre Sort

kr 449
Den svettetransporterende Challenger-shortsen er designet for løping, trening og yoga. Den er lett o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den svettetransporterende Challenger-shortsen er designet for løping, trening og yoga. Den er lett og pustende og har en avslappet passform, slik at du får mest mulig ut av bevegelsene dine. Vi utrustet den for mer enn bare løping – den har en komfortabel lomme som ikke irriterer huden når du går fra løpebanen til treningsstudioet.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Innershortsen gir lett støtte. Shortsen er laget av lett og tøyelig vevd materiale og har netting på de nedre sidepanelene for å holde deg avkjølt. Splitter i sidene gjør at du kan bevege deg fritt når du løper. Håndlommene har plass til småting, som nøkler eller kort. Baklommen med borrelås er stor nok til å romme de fleste telefoner. Designet for løping, yoga og trening. Lengde: 18 cm. Fôr: innershorts. Materiale: lett, vevd. Linning: Smal med snøring. Hoveddel: 100 % polyester. Fôr: 92 % polyester / 8 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.