Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CZ9060-010

Nike Dri-Fit Challenger 2in1 Løpeshorts Herre Sort

kr 449
Den ikoniske 2-i-1 Nike Challenger-shortsen byr på vevd komfort med en helt ny formsydd innertights....
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den ikoniske 2-i-1 Nike Challenger-shortsen byr på vevd komfort med en helt ny formsydd innertights.Den gir deg allsidigheten du ønsker fra favorittshortsen din.Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Netting på det nedre sidepanelet gir god ventilasjon. Innertightsen er formsydd for å gi en støttende passform og god bevegelsesfrihet. Den diskret lommen med kneppelukking tar godt vare på telefonen. Sidelommer for oppbevaring av småting. Den oppdaterte og smale elastiske linningen med snøring tilrettelegger for tilpasset passform. Reflekterende Swoosh. Shorts: 100 % polyester. Tights / fôr foran på tights: 92 % polyester / 8 % spandex. Det lette materialet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.