Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CJ7837-010

Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Sort

kr 880
Med Nike AeroSwift-shortsen er du klar for løpet.Den er lett og pustende og har en praktisk lomme ti...

Farge

Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Sort
Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Med Nike AeroSwift-shortsen er du klar for løpet.Den er lett og pustende og har en praktisk lomme til småting. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Nike AeroSwift-teknologien integrerer nyskapende funksjoner og materialer med en presis passform for å gi eksepsjonell bevegelighet og lett komfort, slik at du kan løpe på ditt raskeste fra start til mål. Svettetransporterende materiale holder deg tørr og komfortabel. Linning av Flyvent gir ventilasjon med lav vekt for eksepsjonell komfort. Lett innershorts gir ekstra støtte og ventilasjon. Avslappet komfort med standard passform. Rygg med folder. Dobbelt Swoosh-design på sidene. Fald med splitt. Hoveddel: 100 % resirkulert polyester. Linning: 73 % nylon / 27 % spandex. Fôr: 89 % resirkulert polyester / 11 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.