Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CJ7837-455

Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Blå

kr 830
Med Nike AeroSwift-shortsen er du klar for løpet. Den er lett og pustende. og har praktiske lommer f...

Farge

Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Blå
Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre Sort
Nike Aeroswift 2' Løpeshorts Herre
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med Nike AeroSwift-shortsen er du klar for løpet. Den er lett og pustende. og har praktiske lommer for mindre gjenstander. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Nike AeroSwift-teknologien integrerer nyskapende funksjoner og materialer med en presis passform for å gi eksepsjonell bevegelighet og lett komfort, slik at du kan løpe på ditt raskeste fra start til mål. Svettetransporterende materiale holder deg tørr og komfortabel. Flyvent-linning gir ventilasjon med lav vekt for eksepsjonell komfort. Sidelommene har plass til nøkler og kort. Lett innershorts gir ekstra støtte og ventilasjon. Avslappet komfort med standard passform. Rygg med folder. Dobbelt Swoosh-design på sidene. Fald med splitt. Hoveddel: 100 % resirkulert polyester. Linning: 73 % nylon / 27 % spandex. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer