Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MS31255

New Balance Luminous 6in Løpeshorts Herre Sort

kr 550
Perfekt for alt fra lette til lange løpeturer, New Balance Impact Run Luminous 6 Inch Short er et mu...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Perfekt for alt fra lette til lange løpeturer, New Balance Impact Run Luminous 6 Inch Short er et must-ha tillegg til løpeutstyret ditt. Disse shortsene er laget av reflekterende polyvevde materialer som er farget med en metode som reduserer vannforbruket med minst 80 % sammenlignet med tradisjonelle fargemetoder. Med NB DRY fukttransporterende teknologi og førsteklasses lommer for verdisaker, er disse atletiske shortsene et flott alternativ for enhver løpestil.
NB DRY hurtigtørkende teknologi transporterer fuktighet bort fra kroppen din for å hjelpe deg med å trene med letthet. Midthøyde sitter rett under midjen for enkel passform og bevegelse. Polyvevd konstruksjon med reflekterende stoff designet for å fange lyset. 6-tommers innersøm. Atletisk passform designet for å heve seg nær kroppen og skumme hoften og låret – perfekt for aktiv bevegelse med en passform som ikke er for stram. Oppbevaringslommer for små gjenstander. Mindre vannfarging: farget med metoder som reduserer vannforbruket med minst 80 % per gård sammenlignet med tradisjonelle fargingsmetoder. 94% polyester, 6% spandex.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.