Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRSS08c-1017

SAYSKY Saysky Flower Combat Kortermet Trøye Herre Gul/Flerfarget

kr 635
SAYSKY Flower Combat T-skjorte er en løpe-T-skjorte for menn med korte ermer. Den er tilgjengelig i ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Flower Combat T-skjorte er en løpe-T-skjorte for menn med korte ermer. Den er tilgjengelig i gult med et all-over blomstertrykk. T-skjorten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen hindrer at materialet fester seg for mye til huden. T-skjorten er laget av 68 % resirkulert polyester, som er et ytelsesmateriale. Materialet føles mykt mot huden og har meget god fleksibilitet.
Vær oppmerksom på at blomstertrykket er unikt for hver stil - og vil se annerledes ut enn produktbildet. 88 gram i herrestørrelse M. Normal passform for menn. Japansk høyytelsesmateriale: Mykt, lett og teknisk svettetransporterende for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. 68 % resirkulert polyester / 32 % polyester. Fleksibelt materiale som enkelt tilpasser seg alle kroppstyper. Vaffelmønsterkonstruksjon for forbedret anti-klebing og svettefordampning. Global resirkulert standard sertifisert.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.