Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRSI30c-3004

SAYSKY Saysky Combat Logo Singlet Herre Grønn

kr 575
SAYSKY Combat Logo Singlet er en vanlig race-singlet i grønt med en SAYSKY-logo foran og en vevd eti...

Farge

Saysky Combat Logo Singlet Herre Grønn
Saysky Combat Logo Singlet Herre Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Combat Logo Singlet er en vanlig race-singlet i grønt med en SAYSKY-logo foran og en vevd etikett på baksiden. Singleten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å klamre seg til huden din. Den er laget av 100 % resirkulert japansk polyester, som er et lettvektsmateriale med høy ytelse som føles mykt mot huden og gir høy fleksibilitet.
Normal passform for menn. Japansk kompleks ytelsesstoff: mykt, lett og teknisk svettetransporterende evner for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. 100 % resirkulert lett polyester. Race lett stoff for en ekstremt lett følelse. Stor armåpning for å redusere gnagsår ved løping. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret anti-klemming og svettefordampning. Bluesign®-godkjent stoff – oppfyller noen av de strengeste kjemiske sikkerhetskravene og standardene for forurensningskontroll.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.