Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2158600

Salomon S/Lab Ultra Løpejakke Sort

kr 3300
Når det gjelder ultraløp, trenger du å stole på at utstyret er solid, lett og pustende. Salomons uni...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når det gjelder ultraløp, trenger du å stole på at utstyret er solid, lett og pustende. Salomons unisex S/LAB-ultrajakke er klar til den lange distansen. Den tilføyer et lett, behagelig lag vanntett beskyttelse når temperaturen faller eller regnet setter inn. I tillegg, mange smarte funksjoner på de riktige stedene, fra håndledd til krage.
Fordeler: Vanntett, Vindtett, Pustende, Lett i vekt, Komprimerbar, Hurtigtørkende, Reflekterende. Vannsålehøyde på 10.000 mm. Pertex® Shield kombinerer teknisk avansert frontstoff med et pustende mikrovanntett belegg. Her får du både varig beskyttelse mot vind og vann og ypperlig pustbarhet. Ripstop er en stoffkonstruksjon med forsterket garn for lengre levetid. En hette med en smart justering for å passe til hodet ditt. Hette i minimalistisk konstruksjon som passer uten trekksnorer eller trekkere. Plagget er tett på kroppen, noe som gir stor bevegelsesfrihet under aktivitetene. Hel glidelås. Refleksdetaljer. Rygglogo.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.