Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2254000

Salomon Bonatti Trail Løpejakke Herre Gul

kr 2500
Med en smart konstruksjon og sømløse skuldre, gjør BONATTI TRAIL ingen kompromisser og er klar for d...

Farge

Salomon Bonatti Trail Løpejakke Herre Gul
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Med en smart konstruksjon og sømløse skuldre, gjør BONATTI TRAIL ingen kompromisser og er klar for de mest tekniske løypene. Det førsteklasses japanske PERTEX®-stoffet omslutter deg et lett lag med vanntett beskyttelse, mens den optimaliserte passformen betyr at du kan bruke den over en Salomon-hydreringspakke (12L).
En liten trykkknapp foran på jakken lar deg holde jakken på plass mens ventilene er åpne. Pertex® Shield smelter sammen teknisk avanserte ansiktsstoffer med et pustende mikroporøst vanntett belegg. Pertex® Shield kombinerer slitesterk vind- og vannbeskyttelse med utmerket pusteevne for å redusere kondensoppbygging i plagget. En hette som sitter tett på hodet, ideell for aktiviteter med høy effekt når du ikke bruker hjelm. Alltid en perfekt passform med vår trinnløst justerbare midjejustering. Kan justeres individuelt til midjestørrelsen din for å få størst mulig bevegelsesfrihet. Jakke med lengre kant bak, for stil eller ekstra beskyttelse. Elastisk kant bidrar til å forhindre at kald luft eller snø kommer inn i plagget. Helt vanntette når de lukkes med glidelås, er vanntette glidelåser avgjørende for vanntette klær eller vesker. Funksjonell, tilgjengelig lomme for å sikre lette gjenstander nær deg. Oppbevar de mindre tingene dine i denne diskrete lommen. Denne jakken er designet med reflekterende detaljer. 100 % polyamid.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.