Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ6579-010

Nike Windrunner Treningsjakke Herre Sort

kr 1249
Sprint til mål - sammen. Vi feirer fellesskapets makt på denne Storm-FIT-jakken. Det holder deg i ga...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Sprint til mål - sammen. Vi feirer fellesskapets makt på denne Storm-FIT-jakken. Det holder deg i gang i stormfulle forhold, med mye dekning (og avkjøling) for å hjelpe deg med å holde fokus på nye PR -er.
Nike Storm-FIT-teknologi motstår elementer som vind og vann for å holde deg komfortabel i tøffe værforhold. Lagt stretch hjelper deg med å bevege deg fritt gjennom skrittet. Den ikoniske chevronen bidrar til å øke ventilasjonen. Å sy ved chevronen og ermene hjelper deg med å bevege deg uten distraksjon. Jakken kan pakkes ned i lommen på bakpanelet når du trenger å legge på lag. En stropp over skulderen lar deg enkelt bære plagget når du er på farten. Bakventilering bidrar til å øke luftstrømmen når du kjører varmer opp. Justerbar hette holder deg dekket. Reflekterende elementer. Kropp: 93% polyester / 7% elastan. Mesh: 100% polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer