Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: BV3034-010 AA1-1
-28 %

Nike Sportswear Track Suit Treningsdress Herre Sort

kr 500
kr 699
I en moderne oppdatering av en gammel klassiker, gir Nike Sportswear-tracksuiten deg en komfortabel ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
I en moderne oppdatering av en gammel klassiker, gir Nike Sportswear-tracksuiten deg en komfortabel og sportsinspirert stil fra topp til tå. Mykt materiale med litt elastitet gjør den perfekt for bruk hele dagen.
I en moderne oppdatering av en gammel klassiker, gir Nike Sportswear-tracksuiten deg en komfortabel og sportsinspirert stil fra topp til tå. Mykt materiale med litt elastitet gjør den perfekt for bruk hele dagen. Det strikkede plyestermaterialet er lett børstet på baksiden, slik at den er myk og behagelig for bruk hele dagen. Elastisk linning med snøring strekker seg for komfort, og elastiske benlinninger lar deg vise frem skoene dine. Kantdetaljer på skuldrene, ermene og sidene fremhever de rene linjene. Avslappet komfort med standard passform Sidelommer på jakken og buksen Materiale: 100 % polyester Tåler maskinvask

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer