Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DN6048-010

Nike Repel UV Windrunner Berlin Treningsjakke Herre Sort

kr 1249
Nike Windrunner-jakken er oppdatert med vannavstøtende materialer og et sammenleggbart design.Lufted...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Windrunner-jakken er oppdatert med vannavstøtende materialer og et sammenleggbart design.Luftedetaljer på ryggen og vinkeldesignet holder deg avkjølt når løpeturen blir intens.Dette produktet er laget av minst 50 % resirkulert polyester.
Det oppdaterte materialet har et tøyelig, vevd materiale med vannavstøtende egenskaper.Ekstra tøyelighet gir deg god bevegelsesfrihet. Det ikoniske vinkeldesignet fungerer som et ventilasjonssystem for økt ventilasjon.Sømmene i vinkelen og ermene gjør at du kan bevege deg fritt. Jakken kan pakkes ned i lommen i bakpanelet når det er på tide å ta av et lag.En stropp over skulderen gjør at du enkelt kan bære plagget med deg når du ikke har det på. Ventilering på baksiden gir bedre luftgjennomstømming når det blir varmt. Justerbar hette for en tilpasset passform. Dette plagget beskytter mot UVA- og UVB-stråling bare på de områdene av kroppen som dekkes.For å beskytte utsatte områder bør du bruke en god solkrem. Reflekterende Swoosh på venstre side av brystet. Reflekterende striper på skuldersømmene og ermene. Hoveddel: 93 % polyester / 7 % spandex.Netting: 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer