Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CZ9179-361

Nike Dri-Fit Rise 365 Tank Herre Vintage Grønn

kr 499
Den lette favoritten er tilbake med mer pusteevne. Nike Dri-FIT 365-overdelen er laget med data fra ...

Farge

Nike Dri-Fit Rise 365 Tank Herre Vintage Grønn
Nike Dri-Fit Rise 365 Tank Herre Grå/Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den lette favoritten er tilbake med mer pusteevne. Nike Dri-FIT 365-overdelen er laget med data fra løpere for avkjøling i områder der du trenger det. Den har den samme myke følelsen du har vent deg til, med designdetaljer som refererer til Nikes ikoniske vinkeldesign. Dette produktet er laget av 100 % resirkulert polyester.
Singleten er børstet på begge sider for en myk følelse. Det lette designet på overdelen gjør at den ligger løst over kroppen og holder deg komfortabel for hvert steg. Det strikkede materialet med åpne hull bruker data fra hundrevis av løpere, så vi vet nøyaktig hvor vi skal holde deg avkjølt. Det er plassert på frontpanelet for optimal ventilasjon. Nike Breathe-materialet transporterer svetten bort fra huden og har en konstruksjon med svært gode pusteegenskaper, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Singletens strikkede struktur danner det ikoniske vinkeldesignet til Nike på forsiden, og minner om stilen til Windrunner. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Avslappet komfort med standard passform. Reflekterende detaljer. 100 % polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.