Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV9315-376

Nike Dri-Fit Miler Kortermet Trøye Herre Lys Grønn

kr 449
Løp enda lenger med en trøye som tåler det. Den svettetransporterende Miler-overdelen er tilbake med...

Farge

Nike Dri-Fit Miler Kortermet Trøye Herre Lys Grønn
Nike Dri-Fit Miler Kortermet Trøye Herre Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Løp enda lenger med en trøye som tåler det. Den svettetransporterende Miler-overdelen er tilbake med en lengre hoveddel og superlett materiale, slik at du får ekstra tildekking uten ekstra vekt. Den er sval og pustende, med en avslappet og ledig passform som ikke holder deg igjen. UV-beskyttelse gir også ekstra beskyttelse mot solen.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Det superlette strikkematerialet har en nettingoverflate og flat bakside for en sval og myk følelse. Dette plagget beskytter mot UVA- og UVB-stråling på de områdene av kroppen som dekkes. Reflekterende Swoosh. «Nike Running»-tape i nakken. 100 % polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.