Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ0736-100

Nike Dri-Fit ADV Fly AeroBill Cap Hvit

kr 499
Hev nivået på treningsreisen din med Nike Fly-capsen. Denne capsen har et design med lav dybde og en...

Farge

Nike Dri-Fit ADV Fly AeroBill Cap Hvit
Nike Dri-Fit ADV Fly AeroBill Cap Sort
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Hev nivået på treningsreisen din med Nike Fly-capsen. Denne capsen har et design med lav dybde og en atletisk passform, noe som gjør den ideell for løping, løfting og trening. Hold deg frisk og kjølig med avansert svettetransporterende materiale og AeroAdapt-sidepaneler. Elastisk snøring og brukervennlig snorstopper gir deg den perfekte passformen for dine treningsbehov.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Nike AeroBill-teknologien kombinerer pusteevne med svettetransporterende komfort for å gi færre forstyrrelser. Nike AeroAdapt-teknologi bruker strategisk plasserte paneler av et materiale med svetteaktiverende ventilasjon, og bidrar til å holde deg i optimal temperatur. Elastisk snøring med snorstopper kan enkelt justeres for riktig passform. Fireveis elastiske vevde paneler gir en enkel og behagelig passform. Reflekterende designdetaljer. Hoveddel / fôr foran: 100 % polyester. Paneler: 81 % polyester / 19 % nylon. Vaskes for hånd.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.