Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DN6181-010
-20 %

Nike Club Fleece Hettegenser Berlin Herre Sort

kr 439
kr 549
Nike Berlin Club Fleece -hettegenser er et allsidig lag som er klart til bruk før eller etter løpetu...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Berlin Club Fleece -hettegenser er et allsidig lag som er klart til bruk før eller etter løpeturen, og får et nytt snurr med grafikk som feirer Berlins løpekultur. Mykt, varmt stoff bidrar til å holde kulden i sjakk.
"Du er her." Visst, det er en markør på et kart, men det er også en sinnstilstand for langløperen-å være i øyeblikket mens du gir alt til løpeturen. Vi feirer de maratonmilene med Berlin -samlingen. Hvert stykke har grafikk med subtile navigasjonssymboler, som viser veien til ditt neste mål. Fleece hjelper deg med å holde deg komfortabel. En hette med snøring gir justerbar dekning. Standard passform for en avslappet og lett følelse. Lomme foran. Ribbkant og mansjetter. Kropp: 80% bomull/20% polyester. Hettefôr: 100% bomull. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer