Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: LC1492000

Salomon Sense Løpejakke Herre Blå

kr 1 200
Superlett, vindtett løpejakke som puster godt. Vannavvisende materiale. SENSE JACKET er en superlet...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Superlett, vindtett løpejakke som puster godt. Vannavvisende materiale. SENSE JACKET er en superlett, minimalistisk løpejakke med AdvancedSkin Shield teknologi som effektivt blokkerer vind. Materialene puster svært godt og jakken har strategisk plasserte laserhull-paneler under armene og på ryggen for å gi bedre lufting, så du opprettholder en optimal kroppstemperatur. Jakken er behandlet med DWR, så den virker vannavvisende. Jakken kan pakkes i sin egen lomme, og blir så kompakt at den får plass i hånden din. Ideell værbeskyttelse for ruskete dager på stien.
-Passform: Active fit -Teknologi(er): AdvancedSkin Shield -Materiale: 100% polyamid -Pustende: Ja -Fukttransporterende: Ja -Vekt: 95 g. -DWR behandlet -1 lomme -Hel glidelås -Logo med refleks

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer