Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1615300
-27 %

Salomon Light Shell Vest Lyseblå

kr 800
kr 1100
Fullpakket med lett stretch, er den minimalistiske LIGHT SHELL-vesten for kvinner et teknisk plagg s...

Farge

Salomon Light Shell Vest Lyseblå

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Fullpakket med lett stretch, er den minimalistiske LIGHT SHELL-vesten for kvinner et teknisk plagg som utmerker seg ved enhver utholdenhetsaktivitet. Den er flott til å beskytte deg mot kulde og vind, og øker pusteevnen der du trenger det mest. Ideell for lagdeling. Elsker vinterløping og fotturer, langrenn og skiturer.
Med DWR vannavstøtende og varmt vindjakkestoff, er denne vesten flott til å beskytte deg mot uventede regnbyger og vindkast. Med en overlegg foran som kombinerer fleece og stretch-skall og en pustende børstet fleece-rygg (ideell når du bruker en pakke), tilbyr denne vesten akkurat den rette mengden varme. Det minimalistiske designet gir deg friheten til å gå langt og raskt. Uten unødvendig ekstrautstyr. AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. Holdbar vannavstøtende, eller DWR, er et belegg som er lagt til stoffer på fabrikken for å gjøre dem vannavstøtende (eller hydrofobe). Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garn. Et mykt, børstet stretchfôr som gir deg ekstra varme. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Elastisk kant bidrar til å forhindre at kald luft eller snø kommer inn i plagget. Silikonbehandling som gir et sikkert, trygt grep. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer