Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1615900
-25 %

Salomon GTX Shell Treningsjakke Herre Sort

kr 1350
kr 1800
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-jakken for menn kombinerer varme, beskyttelse og pusteevne når du e...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-jakken for menn kombinerer varme, beskyttelse og pusteevne når du er på farten. GORE-TEX softshell-stoffet beveger seg med deg og beskytter deg mot kald luft, byger og snø. Perfekt for vinterløping og nordisk ski.
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®-stoffer gir mykt, lett værbeskyttelse i ett allsidig og slitesterkt plagg. På grunn av deres totale vindtetthet og maksimal pusteevne, vil plaggene våre holde deg komfortabel lenger over et bredt spekter av værforhold og aktiviteter. På topp og underdel er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Stoff, membran og bakside er bundet til ett stoff. Baksiden av stoffet er børstet for å øke varmen og mykheten. Elastisk kant bidrar til å forhindre at kald luft eller snø kommer inn i plagget. Romslige lommer for å holde hendene varme Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Konstruerte ermer og albuer for å øke bevegelsesområdet mens du reduserer hovedtyngden av tekstiler. Kropp: 100% polyester Kroppsinnsats: 79% polyamid, 21% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer