Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1614900
-25 %

Salomon GTX Pro Løpejakke Herre Sort

kr 1650
kr 2200
Når temperaturene synker og vinden begynner å blåse, er GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® PRO-jakken f...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når temperaturene synker og vinden begynner å blåse, er GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® PRO-jakken for menn i sitt rette element og tar fart. Denne jakken kombinerer lett softshell, ekstra stretch og god pusteevne, og er ideell for intens vintertrening som langrenn og løping.
GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-stoffer tilbyr myk, lett værbeskyttelse i ett allsidig og slitesterkt plagg. På grunn av deres totale vindtetthet og maksimale pusteevne, vil plaggene våre holde deg komfortabel lenger under en lang rekke værforhold og aktiviteter. Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garn. Baksiden av stoffet er børstet for å øke varme og mykhet. Små hull i stoffet forbedrer luftstrømmen og ventilasjonen av plagget ditt. Et stretchinnlegg for en mer komfortabel passform til enhver kroppsform. Jakke med lengre bakkant for stil eller ekstra beskyttelse. Funksjonell, tilgjengelig lomme for å sikre lette gjenstander nær deg. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer