Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1873900-242

Salomon Bonatti WP Løpejakke Herre Sort

kr 1600
Salomon Bonatti WP løpejakke er en lett, vanntett treningsjakke som puster godt. Vannsøyle på 10 000...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Bonatti WP løpejakke er en lett, vanntett treningsjakke som puster godt. Vannsøyle på 10 000, hette, praktiske lommer og refleksdetaljer.
Bonatti WP fra Salomon er en lett treningsjakke for aktive damer som ikke lar seg stoppe av dårlig vær. Jakken har lette, slitesterke materialer med vannsøyle på 10 000. Materialene beveger seg med deg og gir deg god bevegelsesfrihet. Lettvektsmaterialene puster godt og jakken har ventilasjon på ryggen som sirkulerer luften, det samme gjør ventilasjonsknappen i front. Det mesh-inspirerte stoffet er noe gjennomsiktig, stilig og svært lett. Jakken kan enkelt pakkes i sin egen brystlomme. Kommer med hette og to praktiske lommer. Ideell jakke for trening i all slags vær, året rundt. Refleksdetaljer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer