Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1738200
-40 %

Salomon Bonatti GTX Shakedry Løpejakke Unisex Sort

kr 1980
kr 3300
Lett, pustende og 100 % vanntett, BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY™-jakken tilbyr klassens beste ytelse. Me...

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Lett, pustende og 100 % vanntett, BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY™-jakken tilbyr klassens beste ytelse. Med ekstra volum passer den enkelt over en hydreringspakke eller -flasker - perfekt for å skli av og på under de lange, tøffe, raske løypene og utfluktene.
Plagg konstruert med GORE-TEX Active-stoffer er bygd for ekstrem pusteevne og er ideelle for svært aerobe aktiviteter. Ekstra beskyttelse av et stretchlag på toppen av linningen for å legge til varme, komfort og beskyttelse. Kan stues bort hvis ikke nødvendig. Minimalistisk konstruksjonshette som passer uten trekksnorer. En liten trykknapp foran på jakken lar deg holde jakken på plass mens ventilene er åpne. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Denne gjenstanden er laget med reflekterende detaljer slik at du synes bedre i mørke omgivelser.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer