Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4659-010
-23 %

Nike Trail Gore-Tex Treningsjakke Herre Sort

kr 1800
kr 2350
Når du legger inn miles på bakveiene eller i fjellet, kan uventet vær sette brått en stopper for rut...

Farge

Nike Trail Gore-Tex Treningsjakke Herre Sort
Nike Trail Gore-Tex Treningsjakke Herre Gul
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når du legger inn miles på bakveiene eller i fjellet, kan uventet vær sette brått en stopper for ruten din. Med Nike Trail GORE-TEX-jakken på, er regn og vind bare hindringer. Lett og værbestandig, jakken har mange detaljer for å holde deg dekket. Helt sømforseglet og justerbart, det hjelper deg å holde fokus i kjølige forhold.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Vevd stoff med GORE-TEX INFINIUM gir deg vind- og vannavstøtning. Elementer av strekk hjelper deg med å bevege deg fritt gjennom skrittet. En glidelås i full lengde går fra falden til hetten med en intern stormvakt for å holde vannet ute. Den justerbare hetten lar deg tilpasse passformen når du bruker hodeplagg. En intern lomme lar deg stikke bort nøkler eller et kort. Når du trenger å legge på lag, fungerer lommen som et sted å pakke bort jakken. Den kan deretter lagres i buksene eller vestlommen. En bakventil hjelper deg å holde deg kjølig. 100% POLYESTER

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer