Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4659-738
-32 %

Nike Trail Gore-Tex Treningsjakke Herre Gul

kr 1600
kr 2349
Når du legger inn miles på bakveiene eller i fjellet, kan uventet vær sette brått en stopper for rut...

Farge

Nike Trail Gore-Tex Treningsjakke Herre Gul
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når du legger inn miles på bakveiene eller i fjellet, kan uventet vær sette brått en stopper for ruten din. Med Nike Trail GORE-TEX-jakken på, er regn og vind bare hindringer. Lett og værbestandig, jakken har mange detaljer for å holde deg dekket. Helt sømforseglet og justerbart, det hjelper deg å holde fokus i kjølige forhold.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Vevd stoff med GORE-TEX INFINIUM gir deg vind- og vannavstøtning. Elementer av strekk hjelper deg med å bevege deg fritt gjennom skrittet. En glidelås i full lengde går fra falden til hetten med en intern stormvakt for å holde vannet ute. Den justerbare hetten lar deg tilpasse passformen når du bruker hodeplagg. En intern lomme lar deg stikke bort nøkler eller et kort. Når du trenger å legge på lag, fungerer lommen som et sted å pakke bort jakken. Den kan deretter lagres i buksene eller vestlommen. En bakventil hjelper deg å holde deg kjølig. 100% POLYESTER

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.