Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DD5667-010
-22 %

Nike Therma-FIT ADV Repel Treningsjakke Herre Sort

kr 1800
kr 2299
Løpsrutinen din stopper ikke når det kalde været starter. Ved å bruke innsikt i løpere skapte vi Nik...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Løpsrutinen din stopper ikke når det kalde været starter. Ved å bruke innsikt i løpere skapte vi Nike Therma-FIT ADV Repel Jacket med innovativ oppvarmingsteknologi i et ultralett, vannavvisende design. Et tilpasningsbart ventilasjonssystem er plassert i områder der du trenger det, mens glidelåstrekk med rask tilgang gjør det enkelt å justere varmen når du bruker hansker. Den er toppet med en hette som kan pakkes, og holder deg dekket når regn forstyrrer ruten din.
Nike Therma-FIT ADV-teknologi kombinerer varmeregulerende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg varm i kaldt vær. Denne innovative teknologien kombineres med ultralett vevd stoff med dunfyll gjennom fronten for varme. En DWR (slitesterk, vannavvisende) overflate holder deg tørr. Når løpeturen din blir varm, lar et dynamisk ventilasjonssystem deg tilpasse luftstrømmen. Vårt team med Advance Running Concepts (ARC) jobbet med Nike Sports Research Lab (NSRL) for å plassere justerbare ventilasjoner i områder der du trenger det mest. Glidelåser på chevronen og bakpanelet kan justeres for optimal pusteevne. Bakpanelet har glidelåser som kan trekkes raskt, for å åpne og lukke. Ekstra dekning er en rask glidelås unna. Et rom med glidelås i nakken inneholder en hette som kan pakkes. Bare pakk ut og nyt ekstra dekning i vått vær. Sidelommer, med hurtig tilgang til glidelås, hjelper til med å stash små ting. Hurtig tilgang til glidelås gjør det enkelt å glide og pakke ut når du bruker hansker. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. 100% POLYESTER.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer