Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4773-010

Nike Repel Run Divison Transitional Løpejakke Herre Sort

kr 1450
Regn, sol eller varme – Vær forberedt på alle tre forhold, med kraften til ett design. Nike Repel Ru...

Farge

Nike Repel Run Divison Transitional Løpejakke Herre Sort
Nike Repel Run Divison Transitional Løpejakke Herre Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Regn, sol eller varme – Vær forberedt på alle tre forhold, med kraften til ett design. Nike Repel Run Division-jakken holder deg dekket i regnet, men kan forvandles til en kortermet trøye med solens ankomst. Den er bygget for bevegelse, med leddede ermer som lar deg løpe uten å holde deg tilbake. Dette produktet er laget med minst 50 % resirkulerte nylonfibre.
Run Division-kolleksjonen er for de som gjør byen til sin banebrytende bakke, og når målene sine, selv når været er mindre enn perfekt. Disse allsidige stilene er ultralette og tilpasningsdyktige. Det er et design som fungerer for deg, enten du bruker det mens du løper, utforsker eller sosialiserer. Vannavvisende vevd stoff hjelper deg med å holde deg tørr. En 3-panels hette gir mer dekning mot uventet regn. Når været blir varmere, blir toppen til en tank ved å løsne ermene og brette dem inn i et innvendig rom. 100% nylon.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer