Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DD4746-010

Nike Repel Miler Treningsjakke Herre Sort

kr 750
En viktig del av løpespillet ditt får en oppdatering om Nike Repel Miler Jacket. Den er bygget for å...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En viktig del av løpespillet ditt får en oppdatering om Nike Repel Miler Jacket. Den er bygget for å ta på seg vått vær med vannavvisende design og hette. Den pakkbare designen er laget av 100% resirkulerte polyesterfibre og har et utseende gjennomsyret av Nikes arv. Dette produktet er laget av 100% resirkulerte polyesterfibre.
Vevd stoff gir deg vannavvisende dekning for å holde deg tørr og kjører i vått vær. En løpende nødvendighet blir fylt med klassisk Nike DNA. Windrunner-jakkeinspirerte designlinjer danner den ikoniske Chevron. En hette hjelper til med å holde vind og regn borte. Kontroller dekningen din med interne bungee-snorer som lar deg justere passformen. Trykknapplommer hjelper deg med å holde utstyret ditt sikkert. Jakken kan pakkes i sidelommen for enkel, på farten. Reflekterende elementer. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer