Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4779-475
-31 %

Nike Repel Heritage Løpejakke Herre Marine

kr 900
kr 1300
Kjør det tilbake til 1979 – epoken med improviserte løpeklubber, alle egnet i joggedress og sko unde...

Farge

Nike Repel Heritage Løpejakke Herre Marine
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Kjør det tilbake til 1979 – epoken med improviserte løpeklubber, alle egnet i joggedress og sko under Nike International-banneret. Vi nikker til den tiden med et tilbakevendende design og grafikk på Nike Repel Heritage Jacket. Den passer som en favoritt, med pakkbar dekning og lommer til nøklene dine. En jevn følelse med pusteevne under armene og bak lar deg løpe mot nye eventyr. Dette produktet er laget av 100 % resirkulert polyester og resirkulerte nylonfibre.
Nike International ble etablert i 1979 som en uoffisiell organisasjon for friidrettsutøvere. Treningsdrakter og fottøy ble brukt av løpere over hele verden, og skapte en klubb for de som elsket Swoosh. Vi hedrer fortiden ved å bruke utstyr som er gjennomsyret av arv med teknologi som viser fremtiden vår. Lett stoff flytter svetten bort fra huden din for rask fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Pustende stoff under armene og langs sidepanelene føles kult. En ventil bak hjelper til med å holde luften flytende mens du løper. Kropp: 100% nylon. Mesh og fôr: 100 % polyester.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.