Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333625-91000
-33 %

Dæhlie Performance Run Løpejakke Herre Grå

kr 2000
kr 3000
Dæhlie Performance Run løpejakke er jakken for eliteløperen, med de strengeste kravene til løpeutsty...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dæhlie Performance Run løpejakke er jakken for eliteløperen, med de strengeste kravene til løpeutstyret når været gir dem en utfordring.
Tøffe værforhold med mye vind og vær, ment for eliteløperen som har behov for den letteste jakken med den beste beskyttelsen, kombinert med god bevegelighet. Laget i samarbeid med flere av Norges beste løpere, har denne jakken blitt finjustert til å svare til alle behovene topputøvere kan ha. Forbausende lett, svarer denne vind- og vanntette jakken i 10k/10k materiale til alle kravene satt av UTMB® løpet, bestående kun av et av de letteste softshellmaterialene som finnes. Tynt behandlet med Rudolf Bionic Finish® Eco teknologi på stoffets overflate for å forsikre at lett regn og sludd preller av, mens den ivaretar god pusteevne. Laminert med en PET membran som er konstruert for å avvise vann, mens den flytter fuktighet fra innsiden ut, så plagget både tørker fort og puster optimalt gjennom hele økten din. Mekanisk stretch, sømløse skuldre og teipede sømmer bidrar til redusert gnissing, så du kan fokusere utelukkende på å yte ditt aller beste.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.