Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H59938

Adidas Marathon Løpejakke Herre Sort

kr 1100
Denne adidas-løpejakken gir deg lett og pustende beskyttelse. Den inneholder resirkulerte materialer...

Farge

Adidas Marathon Løpejakke Herre Sort
Adidas Marathon Løpejakke Herre Sort
Adidas Marathon Løpejakke Herre Oransje
Adidas Marathon Løpejakke Herre Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Denne adidas-løpejakken gir deg lett og pustende beskyttelse. Den inneholder resirkulerte materialer, som en del av adidas sitt arbeid for å hjelpe til med å gjøre slutt på plastavfall. Den har en vann- og vindavvisende behandling som holder deg tørr i uvær.
Føl deg tørr og rolig i denne lette og pustende jakken med vannavvisende belegg.? Oppbevar tingene dine trygt i glidelåslommen eller de fuktsikre mobillommene.? Dette produktet lages med Primeblue, et høytytende, resirkulert materiale som inneholder Parley Ocean Plastic. Normal passform. Hel glidelås med hette. 100 % dobbeltvevet, resirkulert polyester med slitesterkt, vannavstøtende (DWR) belegg. Lett og pustende. Glidelåslommer foran.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.