Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1635700
-23 %

Salomon Explore Treningsgenser Herre Blå

kr 500
kr 650
Med konstruerte mesh -soner er ESSENTIAL SEAMLESS for menn ekstremt pustende. Hurtigtørkende fukttra...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med konstruerte mesh -soner er ESSENTIAL SEAMLESS for menn ekstremt pustende. Hurtigtørkende fukttransporterende stoff holder også kroppstemperaturen under kontroll. Den sømløse teknologien betyr at dette mellomlaget er ideelt for løping og tilpasser seg enhver utendørs aktivitet fra fotturer til ski.
Vår sømløse teknologi fjerner alle stingene langs sidene, slik at plagget beveger seg uanstrengt med deg. De konstruerte mesh-sonene og hurtigtørkende fukttransporterende stoff holder deg tørr og kroppstemperaturen under kontroll. Flott for løping, så vel som andre utendørsaktiviteter som ski. AdvancedSkin -tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og hvor du trenger det. Sømløs konstruksjon gjør plagget lettere, mykere og mer behagelig. På topp og underdel er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Tradisjonell åpning med halv glidelås for ventilasjon og enkel av / på. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. 82% polyamid, 18% polyester

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer