Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD4580-510
-23 %

Nike Trail Element GX Hoodie Hettegenser Herre Lilla

kr 500
kr 649
Hold deg komfortabel enten du er på en kort løpetur eller et heldagseventyr gjennom fjellene. Nike T...

Farge

Nike Trail Element GX Hoodie Hettegenser Herre Lilla
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Hold deg komfortabel enten du er på en kort løpetur eller et heldagseventyr gjennom fjellene. Nike Trail Element GX Hoodie Hettegenser gir justerbar dekning med en 1/2-glidelåsdesign og tommelhull for utvidet varme. Dette produktet er laget av minst 75% resirkulerte polyesterfibre.
Nike Trail-kolleksjonen ble designet med innsikt fra trail-løpere for å lage løpeutstyr designet spesielt for dine utendørs miles. Resirkulert, strikket materiale føles mykt og glatt mot huden, samtidig som det hjelper deg å bevege deg fritt. Den har Nike Dri-FIT-teknologi for å flytte svetten fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. En 1/2-glidelås design lar deg justere luftstrømmen og dekning. Den går opp en oppdatert, formet krage som har mindre søm for en jevn følelse. En tommelhull lar deg utvide sleeveens dekning for ekstra varme. Den formede designen danner din hånds form når den brukes. En justerbar hette lar deg kontrollere dekningen din. Reflekterende elementer. Laget av: 88% Polyester og 12% Spandex

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer